3 noutăți de makeup de la Melkior



Melkior întâmpină primăvara nu cu una, nici cu două, ci cu trei produse noi pentru machiajul ochilor și al feței: nuanțe noi pentru creionul de ochi 24h khol kajal, un baton contur duo și noua mascara Kiss My Eyes.

Pentru priviri expresive și un machiaj colorat, creionul de Ochi 24H Khol Kajal are acum 3 nuanțe noi, intense și rezistente precum un tuș de ochi: green, bronze și prune. Poate fi folosit inclusiv pe partea umedă a ochiului, unde se menține până la peste 5 ore, este rezistent la transfer, nu se întinde, iar formula sa pe bază de ceară îl face ușor de aplicat și estompat



Al doilea produs destinat machiajului ochilor este noua mascara Kiss My Eyes ce alungește și conferă volum fără a încărca genele. Toate acestea grație aplicatorului său inovator cu peri ca niște micro-harpoane, special conceput pentru a separa genele în mod individual, nepermițându-le să se lipească între ele. Conține ceară de carnauba, ceară de albine pentru volum, vitamina E și polimeri pentru alungire și rezistență.

Pentru a-ți defini și sublinia trăsăturile naturale ale feței, dar și pentru a ilumina discret zonele dorite Melkior a creat un baton contur DUO în două nuanțe: chocolate și coffee. Nuanța mai deschisă se aplică pe zonele pe care doriți să le iluminați și să le evidențiați, în timp ce nuanța mai închisă se folosește pe zonele pe care doriți să le subțiați și să le umbriți. Are o textură cremoasă și este potrivit pentru machiajul zilnic.


Comentarii