Noutățile SENSAI din această primăvară

SENSAI, unul dintre brand-urile high-end prezente exclusiv în magazinele Douglas, întâmpină primăvara lui 2018 cu trei produse noi, două din categoria makeup și cel de-al treilea destinat îngrijirii tenului.

Primul produs din sfera machiajului este fondul de ten pudră SENSAI TOTAL FINSH disponibil în 9 nuanțe și perfect pentru obținerea unui look fresh, potrivit pentru primăvară. Este ușor de folosit, hidratează, luminează și asigură un finisaj natural, de lungă durată. Pentru obținerea unui grad ridicat de acoperire a imperfecțiunilor tenului se recomandă utilizarea fondului de ten pudră SENSAI TOTAL FINISH împreună cu fondul de ten lichid.



Și fiindcă un machiaj nu este complet fără un corector potrivit, tot de la SENASI avem HIGHLIGHTING CINCEALER cu Silky Botanical EX. Concret, acest produs este îmbogățit cu 3 uleiuri vegetale ( măsline, migdale și jojoba ) și un ingredient semnătură Kaishimaru Silk EX, pentru a asigura hidratare intensă și un aspect neted zonei pe care este aplicat. Este un corector multifuncțional, disponibil în 4 nuanțe, ușor de folosit grație texturii sale cremoase și  a pensulei moi și flexibile, ideal pentru a conferi luminozitate și a acoperi micile imperfecțiuni ale tenului.




În materie de îngrijire a tenului, SENSAI vine în sprijinul nostru cu un tratament antirid intensiv cu tehnologii duble pentru un ten plin, ferm și mătăsos. CELLULAR PERFORMANCE WRINKLE REPAIR ESSENCE contribuie la reducerea semnificativă a liniilor fine și a ridurilor prin menținerea unui nivel optim de hidratare a tenului ( funția de barieră ) și printr-o triplă abordare a colagenului: reduce colagenul vechi și deteriorat, crează colagen nou și proaspăt și apără împotriva deteriorării acestuia.


Produsele SENSAI pot fi comandate online de pe douglas.ro sau, pentru sfaturi și recomandări, puteți merge și în magazinele lor fizice.

Comentarii