Despre gama HYDRA VEGETAL de la Yves Rocher - ce este nou?

Gama HYDRA VEGETAL de la Yves Rocher vine cu un refresh. Noutatea constă în texruri noi, mai eficiente și mai senzoriale, grație extractului exclusiv din planta Edulis.



Care este diferența dintre tenul uscat, sensibil sau gras și cel deshidratat?

Tenul uscat este un tip de ten, în timp ce tenul deshidratat este o stare a acestuia. De reținut este faptul că tenul uscat este lipsit de sebum, spre deosebire de cel deshidratat care este lipsit de apă. Cert este că deshidratarea poate afecta toate tipurile de ten, inclusiv cel gras. Cum este posibil lucrul acesta? Iată și explicațiile:

- în cazul tenului gras, această problemă intervine tocmai datorită curățării excesive a acestui;
- pentru tenul sensibil, cu reactivitate crescută, hidratarea contribuie la întărirea barierei cutanate, responsabilă de protecția împotriva agresiunilor externe.

Soluția Yves Rocher pentru tenul deshidratat. Pe scurt despre planta EDULIS.


În urma unei atente cercetări a familiei plantelor suculente, recunoscute pentru capacitatea lor de reținere a apei în condiții de mediu nefavorabile, experții Yves Rocher s-au concentrat în mod special asupra unei singure plante. Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante. Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game HYDRA VÉGÉTAL și brevetat de Marca Yves Rocher in Franța, permite stocarea* apei în straturile pielii, blocarea* în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore.
*Teste in vitro.

Ce conține un ritual complet de îngrijire a tenului deshidratat?

Acum că am aflat că noutatea acestei game constă din conținutul de apă din planta Edulis, să vedem și din ce produse este format un ritual complet de îngrijire a tenului deshidratat:





De reținut:

- Ingredientul cheie al gamei HYDRA VEGETAL, planta EDULIS, este cultivată prin agricultură bio;
- produsele Yves Rocher nu conțin coloranți, uleiuri minerale, parabeni sau siliconi;
- peste 89% dintre ingrediente sunt de origine naturală;
- ambalajele din sticlă sunt reciclabile.

Exceptând loțiunea tonică hidratantă, ce va fi disponibilă începând din luna aprilie, serul lichid ultra-hidratant, care va fi lansat în iunie și apa demachiantă 2 în 1, ce va apărea la o dată ulterioară, restul gamei o puteți vizualiza și comanda de pe yves-rocher.ro.

Comentarii