Castiga un cadou de suflet cu Libris.ro !

Reluand ceea ce am declarat intr-o postare anterioara, o carte este un dar cu mult mai pretios si mai nobil decat orice alt fel de cadou. Astfel, pentru a veni intr-o oarecare masura in sprijinul acestei declaratii, dau startul unui nou concurs in cadrul caruia puteti castiga o carte la alegerea dvs. de pe libraria online Libris.ro , in valoare de maxim 40 de lei !
Pe site-ul Libris.ro puteti gasi o varietate de carti online, ce acopera numeroase domenii, astfel incat aveti de unde alege !




Reguli de participare :

 1. Sa ma urmariti prin GFC .


 2. Sa dati LIKE paginii de Facebook SophistiCat (AICI !) si paginii de Facebook a sponsorului Libris ( AICI ! ) .

3. Sa dati SHARE pe Facebook acestei postari utilizand acest link :  http://pinkroxyfoxy.blogspot.com/2011/12/castiga-un-cadou-de-sufleut-cu-librisro.html

4. Sa va alegeti de pe libraria online Libris.ro  o carte in valoare de maxim 40 de Lei si sa imi lasati link-ul care duce spre cartea respectiva.

5. * Facultativ -> Daca va face placere si daca aveti blog, puteti adauga blogul meu in lista dvs. de bloguri. Acesta regula nu este obligatorie !!!


Asadar, inscrierea se face prin completarea formularului de mai jos cu datele solicitate la punctele de mai sus !!!

Data limita este 10 Ianuarie 2012, ora 23:59 iar castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul Random.org dupa ce a fost utilizat anterior si List Randomizer !!!


Va rog sa cititi cu mare ATENTIE regulile pentru a nu fi nevoita sa descalific pe nimeni !

Comentarii