Review : Avene Cleanence Gel [ Soapless Cleanser ]

   Suntem martorii ultimelor zile de vară, o vară care pentru mine a trecut cu viteza luminii și nu a însemnat decât  :  insomnii și stres . Lăsând regretele personale la o parte, sper să vă bucurați și să vă fie de folos acest review, primul din miniseria recenziilor dedicate celor mai îndrăgite produse din această vară.

    Vi l-am prezentat în favoritele lunii Ianuarie și de atunci nu mă mai pot despărți de el.

    Prima întâlnire cu Gelul de curățare fără săpun de la Avene a fost una pur întâmplătoare, ca urmare a deciziei mele de a cumpăra crema Cleanance K , cele două au fost la pachet promoțional așa că am  zis „what the hell, e ofertă, trebuie să fie bun și gelul la ceva”.  Am plătit în jur de 84 de lei și după numai o săptămână am ajuns la concluzia că gelul de curățare merită fiecare bănuț, în timp ce tratamentul merită clar inclus în categoria „average or useless” .
     Ce v-am povestit mai devreme se întâmpla prin Decembrie și de atunci am folosit acest gel zilnic ( mai mult seara decât dimineața, când sunt prea lazy ) până la începutul lunii Iulie, când am dat bir cu fugiții să iau unul nou de îndată ce s-a terminat primul .

Pe eticheta produsului scrie următorul lucru :

Iar inredientele sunt acestea :

 Iată și consistența :

 Din ceea ce am citit pe etichetă și după ce am verificat si pe Beautypedia, acest gel de curățare este recomandat tuturor tipurilor de ten cu excepția celui sensibil ( datorită parfumului prezent in lista de ingrediente ). 

Ce iubesc la acest produs :
-  să începem cu ambalajul practic care îți permite să vezi exact cât ai consumat ;
modalitatea eficientă de dozare care constă într-o simplă rotire stânga-dreapta a capacului ;
-  este foarte spornic, eu aplic o cantitate cât un bob de orez pe un obraz, apoi pe celălalt și pe frunte și îmi este mai mult decât suficient ;
-  o dată aplicat face o spumă cremoasă aș zice ;
se clătește ușor dacă aplici o cantitate suficientă ;
-  are un parfum minty – fresh ;
- și cel mai important, îndepărtează în mod eficient restul de machiaj sau eventuale impurități acumulate pe parcursul zilei ( în cazul în care nu am aplicat make-up );
tenul rămâne surprinzătr de fin, fără senzația de piele care strânge .

Ce aș schimba :
-  sincer, NIMIC .

Concluzii
    Faptul că sunt deja la al doilea tub din acest minunat gel de curățare spune totul. Dacă știți că nu aveți tenul foarte sensibil și doriți un produs de cutrățare eficient și spornic, atunci acesta este produsul perfect pentru voi.
Detalii generale :
-  Denumire : Cleanance Gel Soapless Cleanser
-  Cantitate : 200 ml
-  Preț : 38 - 50 lei

Comentarii